techniek-nederland erkend installateur

Duurzaam

Investeer in de toekomst, investeer duurzaam! Warmtepompen, heatpipes en zonnepanelen.

Warmwater

Heatpipe installatie   jachthaven Stad aan `t haringvliet

Wilt u uw woning of bedrijfspand verduurzamen, dan zijn heat pipes ideaal. U kunt er veel energie mee besparen of zelfs geheel zelfvoorzienend worden.

Heat pipes zijn glazen vacuümbuizen waarin een transportmedium zit dat snel warmte kan verplaatsen. Aan de warme kant van de buis verdampt het medium tot gas, waarbij het energie opneemt. Dit gas verplaatst zich vervolgens naar de koude kant, waar het condenseert en zijn warmte afgeeft. Vervolgens stroomt het als vloeistof weer terug naar de warme kant en begint het proces opnieuw.

Zonnestroom

Elektriciteit is duur en we kunnen niet zonder. Daarom is zonnestroom een aantrekkelijke oplossing. Nefit biedt unieke zekerheden: geen losse componenten van verschillende leveranciers, maar een compleet TÜV-gekeurd pakket met harde garanties van één betrouwbare leverancier.

20160212_152326

Bovenstaand ziet u zonnepanelen door ons geplaatst op ons eigen pand . Met zonnepanelen kunt u uw energie verbruik terugdringen en er voor zorgen dat u geld terug krijgt

Warmtepomp

Duurzaam verwarmen, koelen en warm water

Nefit EnviLine is één van de meest duurzame warmtebronnen. Het systeem haalt energie uit de buitenlucht. Een grondbron is niet nodig. Zelfs bij temperaturen van -20°C en +37°C zorgt EnviLine voor een aangenaam binnenklimaat. Naast gewone buitenlucht is er alleen elektriciteit nodig om de pomp te laten draaien. Uw gasverbruik kan hiermee dus terug naar nul. Sterker nog: voor de monovalente varianten is een gasaansluiting niet meer nodig.

Nul-op-de-meter
Bovendien kunt u EnviLine uitbreiden met Nefit zonne-energiesystemen voor het produceren van elektriciteit en warm water. Hierdoor ontstaat een compleet energieneutraal systeem voor verwarming, warm water en koeling. De ideale oplossing voor duurzaam verwarmen en koelen en nul-op-de-meter.