techniek-nederland erkend installateur

Remeha

Remeha

iSense_glossy_met_reflectie

Isense

 

Calenta_glossy_met_reflectie

Calenta

 

Avanta_CW4_glossy_met_reflectie

Avanta

 

Tzerra_glossy_met_reflectie

Tzerra

 

 

E Twist
Verdraaid slim te bedieneneTwist
Met de slimme Remeha eTwist thermostaat en handige eTwist app regel je in een handomdraai de temperatuur. Snel, gemakkelijk en intuïtief, waar je ook bent. Ideaal voor wanneer de dag een keer anders loopt dan gepland. Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschik je ook zonder wifi over de volledige functionaliteit.
– Altijd en overal je ketel of warmtepomp bedienen met óf zonder app
– Inzicht in je energieverbruik
– Een comfortabel en behaaglijk huis, afgestemd op jouw wensen
Calenta Ace
Slim, robuust en royaal
Met de Remeha Calenta Ace kies je voor luxe wooncomfort. Hij is beter, handiger, robuuster en vooral slimmer dan andere cv-ketels. De optionele automatische bijvulinrichting maakt je leven nog makkelijker. Hij zorgt ervoor dat de waterdruk in je ketel nooit te laag wordt. Knoeien met een vulslang is daarmee verleden tijd.
Door de ingebouwde voorbereidingen voor een koppeling met duurzame technieken, zoals bijvoorbeeld een warmtepomp en/of een zonneboiler, is het ook echt een cv-ketel voor de toekomst.
De Calenta Ace is een combiketel voor verwarming en warm water die leverbaar is in drie comfortklassen.

Avanta
Klein van stuk, groots in prestatieAvanta
De Remeha Avanta is een zeer compact HR-combitoestel dat presteert als een grote. De Avanta heeft een groot vermogensbereik en levert, afhankelijk van de gekozen CW-klasse, een luxueuze hoeveelheid warm water waar en wanneer je maar wilt. Daarnaast is deze kleine Remeha uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal. Uiteraard voldoet de Avanta aan de meest recente energieverbruikseisen. Een prima keuze voor iedereen die van warmte houdt.
Van kleinere tot grotere huishoudens, met de Avanta ben je gegarandeerd van warmte.