Remeha

Remeha

iSense_glossy_met_reflectie

Isense

Calenta_glossy_met_reflectie

Calenta

Avanta_CW4_glossy_met_reflectie

Avanta

Tzerra_glossy_met_reflectie

Tzerra

 

 

 

 

 

 

Isence.

De Remeha iSense (klasse indeling VII) is een uitgekiende klokthermostaat met alle denkbare instellingsmogelijkheden. Zo heb je de beschikking over twee klokprogramma’s en alternatieve temperatuurregelingen zoals continu dag, zomerstand of openhaard.

Ondanks zijn uitgebreide mogelijkheden is de bediening met twee drukknoppen en een draai-/drukknop kinderspel. Uitleg is slechts één druk op de knop van je verwijderd en navigeren gaat moeiteloos dankzij de diverse scrollmenu’s.

Calenta.

De Calenta is uitgevoerd met een compacte gietaluminium warmtewisselaar. Dankzij dit technisch hoogstandje is het thuis snel behaaglijk warm en heb je altijd royaal heerlijk warm water tot jouw beschikking. Jouw ligbad is in enkele minuten gevuld zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het energieverbruik, want de Calenta behoort tot de zuinigste cv-ketels van dit moment.

De Calenta doet geruisloos zijn werk

Hoe krachtig hij ook is, de Calenta doet geruisloos zijn werk. En dankzij de energiezuinige, modulerende pomp, lig je niet meer wakker van vervelende stromingsgeluiden in je radiatoren. Deze pomp voldoet aan de eisen van energieklasse A, waardoor je tot zo’n € 50 extra kan besparen ten opzichte van ketels met een standaard aan-uitpomp.

Avanta.

Niet voor niets is de Remeha Avanta een van de meest verkochte cv-ketels van Nederland. Hij is vriendelijk geprijsd, degelijk gebouwd en doet wat hij moet doen: stil, efficiënt en zonder haperingen jou royaal en snel warmte en warm water leveren. De Avanta is leverbaar in drie comfortklassen: CW3, CW4 en CW5.